Ženská ejakulácia

Ak ste sa práve v tejto chvíli začudovali, zrejme nepatríte k ženám, ktorých orgazmus sprevádza tekutina, pripomínajúca mužský ejakulát. O čo však v skutočnosti ide a kde sa vlastne vzala? Aké sú osobné skúseností žien? Kedy k tzv. ženskej ejakulácií dochádza? Na všetky tieto a ďalšie otázky Vám ponúkame odpoveď. Nie je ejakulát ako ejakulát Je pochopiteľné, že zloženie sekrétu nie je rovnaké u obidvoch pohlaví. Názov ženská ejakulácia sa udomácnil v povedomí ľudí, pretože tekutina, ktorú žena vypudí, skutočne

pripomína mužské semeno. Práve z tejto skutočnosti vychádzali už pradávno naši predkovia v starovekom Grécku. Tí totiž nazývali výlučok zo ženskej vagíny semenom a prisudzovali mu dokonca schopnosť oplodnenia. Lepšie povedané, verili, že k otehotneniu ženy môže dôjsť po spojení "semien" partnerov. V súčasnosti v tom už našťastie máme úplne jasno. Kedy dochádza k výstreku? V prvom rade si musíme uvedomiť, že k ženskej ejakulácií dochádza len v prípade 35% žien. Z toho pochopiteľne vyplýva, že väčšina z nás si s podobným "problémom" nestretla. K ejakulácií dochádza najčastejšie počas orgazmu, ktorého intenzita vyvoláva silné sťahy pošvy. Ani u dám, ktoré už niekedy zažili mokrý orgazmus, nedochádza k ejakulovaniu pravidelne. Všetko závisí od sily vyvrcholenia. Niektorí vedci však hovoria aj o vystreknutí tekutiny pred orgazmom či po ňom. Čo to teda vlastne je? Veľa žien, ktorých prekvapila náhla voda valiaca sa z ich lona, trápila otázka. Netrpím náhodou únikom moču? Ak sa bavíme výlučne o ženskej ejakulácií, tak tá nemá s močom nič spoločné. Podľa mnohých výskumov stojí za takýmto netradičným divadielkom ženská prostata. Tá sa nachádza tesne za vchodom do močovej rúry. Klitoris, ktorý predstavuje cestu k najintenzívnejšej rozkoši, je umiestnený nad prostatou. Aj keď sa o ňom hovorí ako o ženskom penise, v istých smeroch má ten náš o čosi navrch. Zatiaľ čo sa mužský úd dokáže zväčšiť v priemere o jednu ďalšiu dĺžku, klitoris má oveľa širšie možnosti. Svoju veľkosť môže zmeniť až na šesťnásobok pokojného stavu. Lekári a vedci sa preto domnievajú, že práve pri takomto zmohutnení tlačí na prostatu ženy a vytláča jej prirodzený sekrét von. Rozhodne sa teda nejedná o moč. Dá sa ženská ejakulácia vyvolať? Zaručený recept pravdepodobne neexistuje. Môžeme však uvažovať o rôznych návodoch, ktoré vedú k ženskej ejakulácií. Ako sme si povedali, sekrét, ktorý pripomína mužské semeno, sa rodí v štruktúrach prostaty. V tejto oblasti sa nachádza aj bod G, a teda práve stimuláciou tohto slávneho miestečka rozkoše, môže k vystreknutiu tekutiny dôjsť. Odporúča sa najmä misionárska poloha. No vytúženú odmenu v podobe ejakulácie, Vám môže priniesť akákoľvek iná, ktorej s partnerom holdujete. Ženský ejakulát muži zbožňujú Niektoré dámy sa za svoju netradičnosť v sexuálnej oblasti hanbia a častokrát sa dokonca práve kvôli nej pohlavnému styku vyhýbajú, prípade ho vykonávajú v kŕči neistoty, ktorý im orgazmus zaručene neprivolá. Vo všeobecnosti ale platí jediné: Muži milujú pohľad na ejakulujúcu ženu. Nesporným dôkazom o tom, sú samostatné rubriky na mnohých porno stránkach, ponúkajúce takýto typ vizuálnej rozkoše. Žena, ktorá patrí do takej nezvyčajnej kategórie, je pre mužov dokonca viac atraktívnejšia. Ak teda milé dámy patríte k podobným a trápite sa nad svojou odlišnosťou, zahoďte všetky obavy za hlavu.

1 komentár:

  1. "Svoje výstreky som si všimla počas masturbácie. Neprichádzali vždy. Boli však sprievodným javom každého silného orgazmu. Potom prišiel partner a ja som sa hanbila za svoju odlišnosť. Dokonca som sa cítila trápne. Uprednostňovala som milovania v sprche, kde sa tekutina stratila spolu s tečúcou vodou. Raz som však nechala veciam voľný priebeh a ukázala sa partnerovi v plnej nádhere aj so svojou "vadou". Áno, musím to povedať. Práve takto som to vnímala. Keď to zbadal partner, bol šokovaný, no v dobrom. Vysvitlo, že ho moja ejakulácia vzrušuje. Odvtedy sa už nehanbím za to, čo je vlastne mojou sexuálnou devízou."

    OdpovedaťOdstrániť